Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Morgan Zhao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18122345571

WhatsApp : +8618122345571

Free call

Κωνοστάσιο διαχείρισης ουράς LCD Κωνοστάσιο κλήσης Σύστημα σκανάρα γραμμικού κώδικα Εισιτήριο συλλογή τερματικού αυτοεξυπηρέτησης Κωνοστάσιο ουράς

April 19, 2024

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κωνοστάσιο διαχείρισης ουράς LCD Κωνοστάσιο κλήσης Σύστημα σκανάρα γραμμικού κώδικα Εισιτήριο συλλογή τερματικού αυτοεξυπηρέτησης Κωνοστάσιο ουράς

Τα κιόσκι LCD, τα συστήματα κλήσεων, οι σαρωτές barcode, οι τερματικοί σταθμοί εισιτηρίων και τα κιόσκι αυτοεξυπηρέτησης αποτελούν κοινά συστατικά ενός σύγχρονου συστήματος διαχείρισης ουράς.Εδώ είναι μερικά από αυτά:

Αυξημένη αποτελεσματικότητα: Ο συνδυασμός αυτών των συστημάτων μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας.Και το σύστημα θα διαχωρίσει έξυπνα αριθμούς πελατών, μειώνοντας την χειροκίνητη παρέμβαση και μειώνοντας έτσι τον χρόνο ουράς.

Βελτιωμένη αξιοποίηση πόρων: Με την ανάθεση αριθμών και των συστημάτων αποστολής, οι πόροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν πιο αποτελεσματικά, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη αξιοποίηση του προσωπικού και του εξοπλισμού της υπηρεσίας.

Βελτίωση της εμπειρίας των πελατών: Οι πελάτες μπορούν να γνωρίζουν τη θέση τους στην ουρά και το χρόνο αναμονής μέσω της οθόνης LCD ή του συστήματος κλήσης, γεγονός που βελτιώνει την άνεση των πελατών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναμονής.

Στατιστικά και ανάλυση δεδομένων: Αυτά τα συστήματα μπορούν να συλλέξουν μεγάλες ποσότητες δεδομένων, όπως ροή πελατών, μέσος χρόνος αναμονής κλπ., για να βοηθήσουν τους οργανισμούς να διεξάγουν επιχειρηματική ανάλυση και βελτιστοποίηση.

Μειώστε τα λάθη: Οι σαρωτές γραμμωτικών κωδικών μπορούν να συμβάλουν στη μείωση των ανθρώπινων λαθών, στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ακρίβειας της εργασίας και στην εξασφάλιση της ακρίβειας των πληροφοριών.

Εξοικονόμηση κόστους: Τα κιόσκι αυτοεξυπηρέτησης και τα συστήματα κλήσεων μπορούν να μειώσουν την ανάγκη για ανθρώπινο δυναμικό, εξοικονομώντας έτσι το κόστος.

ST-TK002排队机主图6

Κουάνγκτσοου Τσούτζι ΊνφορΕταιρεία Τεχνολογίας Ιατρικήςείναιεπιχείρηση υψηλής τεχνολογίαςΕιδικεύεται στην ανάπτυξη και την παραγωγή εξοπλισμού αλληλεπίδρασης ανθρώπου-υπολογιστή και τερματικών αυτοεξυπηρέτησης με δική του μάρκα.ΚΕΡ.

Έχουμε έναεπαγγελματική γραμμή προϊόντωνκαι αυστηρά πρότυπα διαχείρισης της ποιότητας.Επαγγελματική ομάδα τεχνικής υπηρεσίαςκαι την ομάδα συμβουλευτικής της βιομηχανίας, έχουμε κορυφαίες δυνατότητες σχεδιασμού προϊόντων και έρευνας και ανάπτυξης.

Μετά από σχεδόνΔέκα χρόνια συσσώρευσης βιομηχανίας και τεχνολογίας, η εταιρεία έχει γίνει βασικός πάροχος υπηρεσιών και πάροχος λύσεων για τις κύριες εφαρμογές.

Σιγά σιγά αναπτύσσεται σε ένα γνωστό εμπορικό σήμα στη βιομηχανία αφής και έχει κερδίσει το “Εθνική Επιχείρηση Ανώτατης Τεχνολογίας” "Αξιοσημείωτοι Προμηθευτές Κυβερνητικών Προμηθειών",Κρατήστε την υπόσχεση AAA Επιχειρηματικό Επίπεδο" και άλλες τιμές.

Διαθέτουμε δεκάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας και δικαιώματα αντιγραφής λογισμικού.σταθμοί, αεροδρόμια, γραφικά σημεία, κινηματογράφους, ειδικά καταστήματα, σχολεία, εργοστάσια και άλλες βιομηχανίες, με περισσότερες από 10,0

政务自助服务机

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

kertouch@gzker.com
+8618122345571
kertouch
live:.cid.d62c92107a831199
+86 18122345571