Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Morgan Zhao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18122345571

WhatsApp : +8618122345571

Free call

19 \ 21,5 αυτοεξυπηρετήσεων εισιτηρίων περίπτερων χωρητικής ίντσες οθόνης αφής με τον εκτυπωτή 21,5 εισιτηρίων αρρενωπό LCD περίπτερο οθόνης αφής ίντσας

April 28, 2024

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 19 \ 21,5 αυτοεξυπηρετήσεων εισιτηρίων περίπτερων χωρητικής ίντσες οθόνης αφής με τον εκτυπωτή 21,5 εισιτηρίων αρρενωπό LCD περίπτερο οθόνης αφής ίντσας

Το 21,5 ιντσών αυτόνομο μηχάνημα πωλήσεων εισιτηρίων χωρητική οθόνη αφής με εκτυπωτή αποδείξεων και το 21.5 ιντσών Android LCD οθόνη αφής μηχανή πώλησης εισιτηρίων είναι και οι δύο αυτοεξυπηρέτηση συσκευές πώλησης εισιτηρίων με προηγμένη τεχνολογίαΚάθε ένα από αυτά έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

21.5 ιντσών αυτοεξυπηρετούμενο μηχάνημα πώλησης εισιτηρίων χωρητική οθόνη αφής με εκτυπωτή αποδείξεων
Η συσκευή έχει ευαίσθητη λειτουργία αφής και ομαλή λειτουργία, βελτιώνοντας την εμπειρία του χρήστη.

Με εκτυπωτή εισιτηρίων: Οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν οι ίδιοι εισιτήρια, μειώνοντας το κόστος και το χρόνο των χειροκίνητων τιμολογίων και βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα.

Πολυλειτουργία σε ένα: Ενσωμάτωση των λειτουργιών εκτύπωσης εισιτηρίων και αποδείξεων μαζί, απλούστευση της διαδικασίας λειτουργίας του χρήστη και βελτίωση της ευκολίας.

21οθόνη 0,5 ιντσών: Η μεγάλη οθόνη καθιστά την εμφάνιση των πληροφοριών σαφέστερη και πιο διαισθητική, καθιστώντας ευκολότερη τη λειτουργία και την επιλογή από τους χρήστες.

21Μηχανή πώλησης εισιτηρίων με οθόνη αφής LCD Android 5 ιντσών
Σύστημα Android: Χρησιμοποιώντας το λειτουργικό σύστημα Android, έχει καλύτερη ανοιχτότητα και προσαρμογή και υποστηρίζει την εκτέλεση περισσότερων εφαρμογών.

Εικονική οθόνη LCD: Η οθόνη LCD υψηλής ευκρίνειας κάνει τη λειτουργία πιο διαισθητική και παρέχει καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Μεγάλη οθόνη: Η οθόνη 21,5 ιντσών είναι σχετικά μεγάλη, η εμφάνιση των πληροφοριών είναι σαφέστερη και η λειτουργία του χρήστη είναι πιο βολική.

Λειτουργία πολυμέσων: Υποστηρίζει την αναπαραγωγή περιεχομένου πολυμέσων, όπως εικόνες, βίντεο κλπ., βελτιώνοντας την διαδραστική εμπειρία του χρήστη.

ST-TK005详情页 (2)

Κουάνγκτσοου Τσούτζι ΊνφορΕταιρεία Τεχνολογίας Ιατρικήςείναιεπιχείρηση υψηλής τεχνολογίαςΕιδικεύεται στην ανάπτυξη και την παραγωγή εξοπλισμού αλληλεπίδρασης ανθρώπου-υπολογιστή και τερματικών αυτοεξυπηρέτησης με δική του μάρκα.ΚΕΡ.

Έχουμε έναεπαγγελματική γραμμή προϊόντωνκαι αυστηρά πρότυπα διαχείρισης της ποιότητας.Επαγγελματική ομάδα τεχνικής υπηρεσίαςκαι την ομάδα συμβουλευτικής της βιομηχανίας, έχουμε κορυφαίες δυνατότητες σχεδιασμού προϊόντων και έρευνας και ανάπτυξης.

Μετά από σχεδόνΔέκα χρόνια συσσώρευσης βιομηχανίας και τεχνολογίας, η εταιρεία έχει γίνει βασικός πάροχος υπηρεσιών και πάροχος λύσεων για τις κύριες εφαρμογές.

Σιγά σιγά αναπτύσσεται σε ένα γνωστό εμπορικό σήμα στη βιομηχανία αφής και έχει κερδίσει το “Εθνική Επιχείρηση Ανώτατης Τεχνολογίας” "Αξιοσημείωτοι Προμηθευτές Κυβερνητικών Προμηθειών",Κρατήστε την υπόσχεση AAA Επιχειρηματικό Επίπεδο" και άλλες τιμές.

Διαθέτουμε δεκάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας και δικαιώματα αντιγραφής λογισμικού.σταθμοί, αεροδρόμια, γραφικά σημεία, κινηματογράφους, ειδικά καταστήματα, σχολεία, εργοστάσια και άλλες βιομηχανίες, με περισσότερες από 10,0

公司介绍

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

kertouch@gzker.com
+8618122345571
kertouch
live:.cid.d62c92107a831199
+86 18122345571