Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Morgan Zhao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18122345571

WhatsApp : +8618122345571

Free call

17 ιντσών κιόσκι αυτοεξυπηρέτησης με οθόνη αφής πολυλειτουργικό κιόσκι αυτοεξυπηρέτησης με θερμικό εκτυπωτή εισιτηρίων κιόσκι παράθυρα 10

April 18, 2024

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 17 ιντσών κιόσκι αυτοεξυπηρέτησης με οθόνη αφής πολυλειτουργικό κιόσκι αυτοεξυπηρέτησης με θερμικό εκτυπωτή εισιτηρίων κιόσκι παράθυρα 10

Το 17 ιντσών κιόσκι αυτοεξυπηρέτησης με οθόνη αφής πολυλειτουργικό κιόσκι αυτοεξυπηρέτησης με θερμικό κιόσκι εκτυπωτή αποδείξεων έχει πολλά πλεονεκτήματα, επιτρέψτε μου να σας τα παρουσιάσω λεπτομερώς:

Βελτίωση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών: Τα κιόσκι αυτοεξυπηρέτησης με λειτουργίες οθόνης αφής επιτρέπουν στους πελάτες να παραγγέλνουν και να πληρώνουν απευθείας μέσω της οθόνης αφής χωρίς να περιμένουν χειροκίνητη εξυπηρέτηση,Έτσι επιταχύνεται ολόκληρη η διαδικασία παραγγελίας και βελτιώνεται η αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας.

Βελτίωση της εμπειρίας των πελατών: Τα περίπτερα αυτοεξυπηρέτησης επιτρέπουν στους πελάτες να περιηγηθούν σε μενού, να επιλέξουν πιάτα και να προσαρμόσουν γεύσεις ανεξάρτητα,Παροχή εξατομικευμένης εμπειρίας παραγγελίας και ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών.

Μείωση του κόστους εργασίας: Μέσω των περίπτερο αυτοεξυπηρέτησης, τα εστιατόρια μπορούν να μειώσουν την επένδυση ανθρώπινου δυναμικού και το κόστος εργασίας, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τα ανθρώπινα λάθη και βελτιώνοντας την ακρίβεια των παραγγελιών.

Εξοικονόμηση χώρου: Το σχετικά μικρό μέγεθος του κιόσκου αυτοεξυπηρέτησης με οθόνη αφής 17 ιντσών μπορεί να εξοικονομήσει χώρο και είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σε πολυσύχναστα εστιατόρια ή εμπορικά κέντρα,παρέχοντας στους πελάτες πιο βολικές υπηρεσίες παραγγελίας.

Παρακολούθηση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο: Το περίπτερο αυτοεξυπηρέτησης με θερμικό εκτυπωτή αποδείξεων μπορεί να εκτυπώνει παραγγελίες σε πραγματικό χρόνο και να μεταδίδει δεδομένα παραγγελίας στο σύστημα back-end σε πραγματικό χρόνο,να επιτρέπουν στους διαχειριστές εστιατορίων να παρακολουθούν εγκαίρως τα δεδομένα πωλήσεων και το απόθεμα.

Προσαρμοσμένες λειτουργίες: Πολυλειτουργικά περίπτερα αυτοεξυπηρέτησης μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις ανάγκες του εστιατορίου, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμογών μενού, των προωθητικών εκδηλώσεων,επιλογή γλώσσας και άλλες λειτουργίες για την παροχή ευέλικτων υπηρεσιών.

Στατιστική και ανάλυση δεδομένων:Τα περίπτερα αυτοεξυπηρέτησης μπορούν να συλλέγουν μεγάλο ποσό δεδομένων παραγγελίας και να διενεργούν στατιστική ανάλυση μέσω λογισμικού ανάλυσης δεδομένων για να βοηθήσουν τα εστιατόρια να κατανοήσουν τις προτιμήσεις των πελατών, τα πιάτα που πωλούνται σε καύση και άλλες πληροφορίες, και παρέχουν αναφορά για επιχειρηματικές αποφάσεις.

Συνολικά, τα πλεονεκτήματα του πολυλειτουργικού κιόσκου αυτοεξυπηρέτησης με οθόνη αφής 17 ιντσών με θερμικό εκτυπωτή αποδείξεων περιλαμβάνουν τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της υπηρεσίας,βελτιωμένη εμπειρία πελατών, εξοικονόμηση κόστους, εξοικονόμηση χώρου, παρακολούθηση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, εξατομικευμένες λειτουργίες και στατιστική και ανάλυση δεδομένων.είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τα εστιατόρια για τη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας και της ικανοποίησης των πελατών.

ST-TK001详情页 (1)

Κουάνγκτσοου Τσούτζι ΊνφορΕταιρεία Τεχνολογίας Ιατρικήςείναιεπιχείρηση υψηλής τεχνολογίαςΕιδικεύεται στην ανάπτυξη και την παραγωγή εξοπλισμού αλληλεπίδρασης ανθρώπου-υπολογιστή και τερματικών αυτοεξυπηρέτησης με δική του μάρκα.ΚΕΡ.

Έχουμε έναεπαγγελματική γραμμή προϊόντωνκαι αυστηρά πρότυπα διαχείρισης της ποιότητας.Επαγγελματική ομάδα τεχνικής υπηρεσίαςκαι την ομάδα συμβουλευτικής της βιομηχανίας, έχουμε κορυφαίες δυνατότητες σχεδιασμού προϊόντων και έρευνας και ανάπτυξης.

Μετά από σχεδόνΔέκα χρόνια συσσώρευσης βιομηχανίας και τεχνολογίας, η εταιρεία έχει γίνει βασικός πάροχος υπηρεσιών και πάροχος λύσεων για τις κύριες εφαρμογές.

Σιγά σιγά αναπτύσσεται σε ένα γνωστό εμπορικό σήμα στη βιομηχανία αφής και έχει κερδίσει το “Εθνική Επιχείρηση Ανώτατης Τεχνολογίας” "Αξιοσημείωτοι Προμηθευτές Κυβερνητικών Προμηθειών",Κρατήστε την υπόσχεση AAA Επιχειρηματικό Επίπεδο" και άλλες τιμές.

Διαθέτουμε δεκάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας και δικαιώματα αντιγραφής λογισμικού.σταθμοί, αεροδρόμια, γραφικά σημεία, κινηματογράφους, ειδικά καταστήματα, σχολεία, εργοστάσια και άλλες βιομηχανίες, με περισσότερες από 10,0

ST-TK001详情页 (3)

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

kertouch@gzker.com
+8618122345571
kertouch
live:.cid.d62c92107a831199
+86 18122345571