Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Morgan Zhao

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18122345571

WhatsApp : +8618122345571

Free call

18.5 ιντσών κιόσκι εισιτηρίων αυτοεξυπηρέτησης για ουρές και κλήσεις ψηφιακό κιόσκι οθόνη αφής IC\ID\NFC αναγνώστης καρτών για κιόσκι αυτοεξυπηρέτησης

April 28, 2024

τελευταία εταιρεία περί 18.5 ιντσών κιόσκι εισιτηρίων αυτοεξυπηρέτησης για ουρές και κλήσεις ψηφιακό κιόσκι οθόνη αφής IC\ID\NFC αναγνώστης καρτών για κιόσκι αυτοεξυπηρέτησης

Το μηχάνημα αυτοεξυπηρέτησης εισιτηρίων 18,5 ιντσών με ψηφιακή σειρά σε ένα είναι μια έξυπνη συσκευή που ενσωματώνει πολλαπλές λειτουργίες και έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

Λειτουργία συλλογής εισιτηρίων αυτοεξυπηρέτησης: Οι χρήστες μπορούν να συλλέγουν εισιτήρια από μόνοι τους μέσω της διεπαφής με οθόνη αφής, αποφεύγοντας τη δύσκολη διαδικασία χειροκίνητης έκδοσης εισιτηρίων και βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα.

Σύστημα ουράς και κλήσης: Η συσκευή αυτή μπορεί να ουρά και να καλεί αριθμούς σύμφωνα με την σειρά με την οποία οι χρήστες λαμβάνουν εισιτήρια, διαχειριζόμενη αποτελεσματικά την σειρά μεταξύ προσωπικού και χρηστών,μείωση της σύγχυσης και του χρόνου αναμονής.

Ψηφιακή συσκευή "όλα σε ένα": Ενσωματώνει τη συλλογή εισιτηρίων, την ουρά, την κλήση και άλλες λειτουργίες σε μία συσκευή, απλοποιώντας τη διαδικασία λειτουργίας του χρήστη και βελτιώνοντας την εμπειρία του χρήστη.

Η οθόνη αφής: Η οθόνη αφής 18,5 ιντσών είναι πιο διαισθητική και βολική στη λειτουργία.

Διαβάτης καρτών $IC/ID/NFC$: υποστηρίζει πολλαπλές μεθόδους ανάγνωσης καρτών για να καλύψει τις ανάγκες των διαφόρων χρηστών και βελτιώνει τη συμβατότητα και την πρακτικότητα της συσκευής.

Μηχανή αυτοεξυπηρέτησης: Παρέχει λειτουργίες αυτοεξυπηρέτησης, επιτρέποντας στους χρήστες να ολοκληρώσουν την επεξεργασία της επιχείρησης χωρίς να βασίζονται σε χειροκίνητη εργασία, εξοικονομώντας κόστη εργασίας και χρόνο.

Με βάση τα παραπάνω πλεονεκτήματα, η μηχανή εισιτηρίων αυτοεξυπηρέτησης 18,5 ιντσών,αριθμός ουράς ψηφιακή οθόνη αφής $IC/ID/NFC$ αναγνώστης καρτών αυτοεξυπηρέτηση μηχανή έχει σημαντικά πλεονεκτήματα στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της υπηρεσίας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστηΣκηνές ουράς και εισιτηρίων.

ST-TK004查询机主图4

Κουάνγκτσοου Τσούτζι ΊνφορΕταιρεία Τεχνολογίας Ιατρικήςείναιεπιχείρηση υψηλής τεχνολογίαςΕιδικεύεται στην ανάπτυξη και την παραγωγή εξοπλισμού αλληλεπίδρασης ανθρώπου-υπολογιστή και τερματικών αυτοεξυπηρέτησης με δική του μάρκα.ΚΕΡ.

Έχουμε έναεπαγγελματική γραμμή προϊόντωνκαι αυστηρά πρότυπα διαχείρισης της ποιότητας.Επαγγελματική ομάδα τεχνικής υπηρεσίαςκαι την ομάδα συμβουλευτικής της βιομηχανίας, έχουμε κορυφαίες δυνατότητες σχεδιασμού προϊόντων και έρευνας και ανάπτυξης.

Μετά από σχεδόνΔέκα χρόνια συσσώρευσης βιομηχανίας και τεχνολογίας, η εταιρεία έχει γίνει βασικός πάροχος υπηρεσιών και πάροχος λύσεων για τις κύριες εφαρμογές.

Σιγά σιγά αναπτύσσεται σε ένα γνωστό εμπορικό σήμα στη βιομηχανία αφής και έχει κερδίσει το “Εθνική Επιχείρηση Ανώτατης Τεχνολογίας” "Αξιοσημείωτοι Προμηθευτές Κυβερνητικών Προμηθειών",Κρατήστε την υπόσχεση AAA Επιχειρηματικό Επίπεδο" και άλλες τιμές.

Διαθέτουμε δεκάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας και δικαιώματα αντιγραφής λογισμικού.σταθμοί, αεροδρόμια, γραφικά σημεία, κινηματογράφους, ειδικά καταστήματα, σχολεία, εργοστάσια και άλλες βιομηχανίες, με περισσότερες από 10,0

公司介绍

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

kertouch@gzker.com
+8618122345571
kertouch
live:.cid.d62c92107a831199
+86 18122345571